MENY

Varumärken

Produkter

Varumärken

Produkter

OM OSS

Theofilsdesign.se är en inspirationssajt för dig inom kök-, bad- och möbelindustrin.  Här presenterar vi egna produkter inom segmentet handtag/knoppar som vi tagit fram under i egna fabriker. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg, och du får den bästa kvalitén till det lägsta priset utan onödiga mellanhänder. Vi visar också  produkter från våra utvalda partnerleverantörer som till exempel BLUM, HAWA och Kesseböhmer. Vi arbetar kontinuerligt med strategiska leverantörer och förnyar ständigt sortimentet för att motsvara kundernas krav.

Med den nya hemsidan vill vi visa en ny image av Theofils. Vi har numera en genomarbetad projektorganisation där vi kan bistå med kompetens inom produktutveckling, miljöfrågor, marknadsföring med mera. Som partner till våra kunder vill vi erbjuda ett helhetskoncept med allt från just produktutveckling, konstruktion, inköp till lagerhållning. Theofils finns med huvudkontor, butik, lager och showroom i Jönköping. I showroomet visar vi våra egenutvecklade produkter men även premiumprodukter ur våra leverantörers sortiment. Vi har även två butiker i Stockholm och Malmö.

Sammanslagningen mellan Theofil Carlsson AB och JE-Beslag AB som ägde rum 2016 har många positiva fördelar, vilka vi gärna lyfter fram. För dig som kund betyder sammanslagningen främst att du får tillgång till ett bredare sortiment, ett utvecklat produkterbjudande, högre tillgänglighet, fler kontaktytor och smartare logistiklösningar. Numera går vi under ett varumärke Theofils och Theofils Design är vårt sätt att inspirera och visa upp våra allra finaste produkter.